Fine Hotels and Suites

FHS Finest Collection

Finehotelsandsuites.com bestaat uit de hotels Stadsvilla Mozaic in Den Haag, Stadsvilla Mout in Schiedam, Casa Julia in Delft, Buitenplaats de Bergse Bossen in Driebergen-Rijsenburg en binnenkort ook Huis Blaauwen in Delft. Stuk voor stuk hotels met een verhaal, waar je je thuis voelt en die jou inspireren.

Om te vieren dat Stadsvilla Mozaic bestaat, is de FHS Finest giftbox samengesteld, bestaande uit een hoogwaardige Prosecco Spumante, een krachtige en authentieke koffiebonen pakket van biologische bonen, een exclusieve room & pillow spray met een eigen samengestelde geur en heerlijke Eden Rose thee.

Exclusieve arrangementen

Alle hotels zijn een exclusieve samenwerking aangegaan met een bijzonder restaurant in de stad. Een perfecte gelegenheid om samen een mooi arrangement aan hotelgasten aan te bieden!

MET LIEFDE EN ZORG

Elk middel heeft unieke kenmerken. Een nieuwsbrief is niet hetzelfde als een een flyer. Een social media bericht is niet hetzelfde als een formele zakelijke mail. Mijn doel is om voor elk middel het hoogst haalbare te behalen, hoe verschillend ze ook zijn. Crossmediaal of niet, met liefde en zorg kun je al heel veel moois voor elkaar krijgen.