Zeg maar Tas.

Communiceren zit er bij mij al vanaf de geboorte in. Met mijn blauwe ogen en brede glimlach wist ik als baby al familie en vrienden in te pakken. Ik ging als vrolijke noot door mijn jonge jaren heen en werd al snel getriggerd door creatieve en innovatieve uitingen. Winks op MSN, WordArt, Snake op de Nokia 3310… De nieuwsgierigheid naar hoe communicatie in elkaar steekt werd alleen maar meer gevoed.

Tussendoor ontwikkelde zich ook nog een liefde voor sterke reclames. Dialogen en muzikale slogans in commercials nadoen werd een sport, tot grote ergernis van mijn omgeving. Dat betekent wel dat ze bleven hangen. Loden Leeuw of sterke marketing?

Na mijn afgeronde opleiding communicatie besefte ik dat ik een eigen visie had op effectief communiceren. Mijn hart ging sneller kloppen als ik op mijn eigen manier vorm mocht geven aan marketing en communicatie. Bewapend met mijn laptop en praatjes ga ik online en offline te werk, verbind ik denken met doen en wil ik mezelf en anderen inspireren! Want daar komt vaak de meest fantastische communicatie vandaan!

Fantastisch communiceren willen we allemaal!

Ik help je graag op weg.